Recept: Pruneaux au bacon (Slivky v slaninke)

15. srpna 2011 v 15:11 | Romana |  Jedlo
Skúste tieto neuveriteľne lahodné jednohubky! Usmívající se


Tu ich jeme ako predjedlo, ja sa však krotím, pretože sú veľmi sýte a je problém ich nedojesť Smějící se Príprava je veĺmi jednoduchá, frankofóni nájdu recept TU, pre ostatných v skratke:

Potrebujete ľubovoľný počet odkôstkovaných sušených sliviek a rovnaké množstvo plátkov slaninky. Každú slivku obalíte jedným plátkom a prepichnete špáradlom, aby dobrota držala pokope. Poukladajte na plech (recept radí vystlať ho alobalom, ale z mojej skúsenosti pripáleniu zabráni samotný tuk zo slaniny) a vložte na 4-5 min. do rúry. Nezabudnite ich po "prvom polčase" obrátiť na druhú stranu. Vytiahnite, nechajte trošku vychladnúť a ohúrte všetkých okolo! Mrkající

Dobrú chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 murcatko murcatko | E-mail | Web | 15. srpna 2011 v 20:01 | Reagovat

Chcem! Skúsiť! Mňam!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama